Roughneck Camouflage Ribs in 265, 290 en 320 cmÉdie mogen (niet) gezien worden!

Artikel - Roughneck Camouflage Ribs in 265, 290 en 320 cmdie mogen (niet) gezien worden!In nauwe samenwerking met TTH Watersport en de fanatieke sportvissers van internetwinkel VissenVangen.nl heeft Roughneck Marine een serie opblaasboten laten ontwikkelen die voldoet aan de wensen van de meest kritische sport(karper)vissers.

Dit is de eerste serie opblaasbare boten in Nederland die echt specifiek voor de sportvisserij is ontwikkeld. Roughneck Marine levert deze topkwaliteit camouflageboten in Nederland in 3 formaten: 265 cm, 290 cm en 320 cm.

Materiaal
De meeste boten in de Benelux zijn opgebouwd uit 0.9 mm dik materiaal. Bij de Roughneck boten heeft men gekozen voor 1.1 mm dik materiaal, zodat haken, boilienaalden, ritssluitingen etc nog minder kans op lekprikken hebben. Dit stevige materiaal is speciaal voor de karpervisserij voorzien van een schitterende camouflageprint. Zeker wanneer u de boot afmeert tegen een begroeide kant of tegen een eilandje, zal de boot voor collega-vissers, controleurs, gendarmerie of andere ongewenste gasten nauwelijks zichtbaar zijn!

Aluminium vlonders
Men heeft gekozen voor aluminium vlonders, omdat deze niet alleen licht in gewicht zijn, maar ook zorgen voor maximale stijfheid en stabiliteit. Tevens zijn ze makkelijk te reinigen en hebben scherpe voorwerpen geen grip op de bodem. Bovendien is aluminium in tegenstelling tot hout, onderhoudsvrij.

Spiegel en motor
De spiegel van de boot is voorzien van een kunststof antislipplaat waarop iedere elektro- of benzinemotor kan worden gemonteerd (tot max. 15 pk!).

Tubes en luchtkamers
De Roughneck camouflageboten zijn voorzien van grote tubes met veel drijfvermogen. De ondiepe kiel onder de boot is opblaasbaar. Deze zorgt ervoor dat de boot minder wrijving veroorzaakt bij hogere snelheden.

Transport en peddels
De boot is uiterst compact op te vouwen en past daardoor makkelijk in de kofferbak van de meeste autoÕs. De zij- en voorkant is voorzien van diverse handige handgrepen zodat u voldoende grip heeft als u de boot uit het water tilt. De tweedelige peddels zijn d.m.v. een handige constructie gemonteerd aan de boot. Vooral bij het nachtvissen op karper is dit dus ideaal. Bij harde wind of golfslag, zult u ze nooit verliezen en liggen ze altijd mooi strak langs de tubes. Ze zijn voorzien van een bajonetsluiting, waardoor ze makkelijk te transporteren zijn.

Bankje en accessoires
De boot wordt geleverd met een uitneembaar bankje. U kunt dit bankje voorzien van een speciale Roughneck accessoire tas, met ritssluiting. De erkende Roughneck dealers leveren deze boten helemaal compleet af met een goede luchtpomp, een reparatieset, een zwart afmeertouw en een grote draagtas. U vindt deze dealers door heel Nederland.

Bestellen via internet
U kunt deze boten echter ook gemakkelijk via internet bestellen bij internetwinkel www.vissenvangen.nl. Deze hengelsportwebshop is ook officieel Roughneck dealer en levert ze supersnel uit voorraad door heel Nederland zonder daar verzendkosten voor te rekenen. Makkelijker en goedkoper kan het niet!

Specificaties Roughneck Camouflage Ribs 265/290/320 cm
- Afmetingen 265: L 265 cm x B 155 cm x H 42 cm
- Afmetingen 290: L 290 cm x B 155 cm x H 42 cm
- Afmetingen 320: L 320 cm x B 155 cm x H 42 cm
- Materiaal: 1.1 mm dik Rough PVC Camouflage
- Tubediameter: 42 cm
- Aantal luchtkamers: 3 in tubes, 1 bodem
- Max. draagvermogen: 450 kg (3 pers)/510 kg (4 pers)/560 kg (4 pers) kg
- Maximaal motorvermogen: 10 pk/10 pk/ 15 pk
- Vlonders: Aero Aluminium
- Peddels: tweedelig, aluminium
- Zelflozende vloer
- Geleverd met: afneembaar bankje, luchtpomp, reparatieset, zwart afmeertouw, en grote draagtas. - Superexclusief! Speciaal ontworpen
voor sportvissers. - 2 jaar garantie
- Prijzen: Û 995,- (265 cm)
Û 1.095,- (290 cm)
Û 1.195,- (320 cm)
ÊÊÊÊÊÊ

Facebook Comments "Roughneck Camouflage Ribs in 265, 290 en 320 cmdie mogen (niet) gezien worden!"
                         my-ip