HISWA Amsterdam Boat Show

Artikel - HISWA Amsterdam Boat Show

HTML Generator Sample Page

5 tot en met 9 maart 2014 in Amsterdam RAI

HISWA Amsterdam Boat Show - Boeiend voor iedere watersporter


De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en vormt het ideale moment om het vaarseizoen te beginnen. Met honderden boten, een uitgebreid ‘winkelcentrum’ en een ruim assortiment onderdelen en accessoires voor elk type boot en watersporter. Het evenement biedt een scala aan activiteiten en demonstraties, de nieuwste producten en bijzondere primeurs. Ook een aantal grote, unieke boten ontbreekt niet. Door toevoeging van de Beurs Klassieke Schepen en een flinke uitbreiding op het gebied van Fun watersporten is HISWA 2014 nog breder en completer.

Voor iedere watersporter wat wils

“Voor de vorige HISWA editie hebben we een conceptwijziging doorgevoerd die positief is ontvangen. Daar bouwen we op voort”, aldus Joost Ringeling, beursmanager van de HISWA Amsterdam Boat Show. “Dat houdt in dat we ons wat betreft het aanbod van boten voornamelijk richten op sloepen, sportboten en open zeilboten. Maar dat betekent zeker niet dat bezitters van grotere boten bij ons niet aan het juiste adres zijn. We hebben een enorme hal vol met onderdelen en accessoires, voor ieder type boot, groot en klein. Van zeilen tot dekbeslag, van watersportkleding tot reddingsboeien, en van onderhoudsproducten tot navigatie apparatuur.” Bovendien geven tal van experts informatie over veiligheid op en rond het water, elektrisch varen, onderhoud, jachthavens, vaarbewijzen en nog veel meer.

Joost Ringeling: “Dus of je nu een kajuitzeiljacht of motorboot bezit, eigenaar bent van een sloep, open zeilboot of sportboot. Of wanneer je zo nu en dan een boot huurt of liever op een surfplank staat. Op de HISWA is echt voor ieder wat wils”.

Nieuw: HISWA Klassiek

Page Content

In 2014 wordt de HISWA nóg completer door de toevoeging van de Beurs Klassieke Schepen. Deze beurs is in haar 16-jarige bestaan uitgegroeid tot het grootste evenement voor liefhebbers en eigenaren van de traditionele Hollandse vloot. Ringeling: “Nieuw in Amsterdam RAI, onder de nieuwe naam HISWA Klassiek. Maar mét behoud van de kenmerkende sfeer van hout en ijzer, van teer en touw, van oude lijnen en bruine zeilen. Het wordt een mooie verbinding tussen het moderne van nu met het rijke maritieme verleden van Nederland.” De HISWA krijgt hiermee het breedste aanbod van schepen en scheepsbenodigdheden.

Uitgebreid: HISWA Fun

Na een succesvolle (her)introductie tijdens de afgelopen editie zullen de Fun watersporten opnieuw niet ontbreken. Met een groot aantal merken, veel demo's en nog meer beleving dan voorheen. Joost Ringeling: “Hier is alles te vinden over wind- en kitesurfen, wakeboarden, waterskiën en natuurlijk ook Stand Up Paddling, de snelst groeiende watersport van dit moment en een perfecte workout voor jong en oud.” Ook is er weer een groot waterbassin, waarin veel demonstraties, activiteiten en wedstrijden plaatsvinden. Bovendien kunnen bezoekers zelf een poging wagen.

Winkelcentrum ‘HISWA Shop’

Ook het winkelcentrum wordt in 2014 grootser van opzet, met een zeer gevarieerd aanbod van watersportartikelen. “Bezoekers kunnen bij ons terecht voor oriëntatie, informatie én aanschaf van alles wat nodig is om weer volledig voorbereid het nieuwe vaarseizoen in te gaan. Of je nu op zoek bent naar bootschoenen, een kompas of een reddingsvest, het is allemaal te koop in HISWA Shop”, aldus Ringeling. Op de centrale catwalk vinden dagelijks modeshows en productpresentaties plaats. En natuurlijk zijn er heel veel aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Innovatie

Voor de nieuwste producten en bijzondere primeurs is HISWA ook the place to be. Tijdens het evenement wordt een groot aantal nieuwe producten geïntroduceerd. De genomineerde zeil- en motorboten voor de HISWA Boot van het Jaar verkiezing en de genomineerde producten voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing zijn eveneens te bezichtigen in Amsterdam RAI. De winnaars worden tijdens de openingsdag van HISWA 2014, op woensdag 5 maart, bekend gemaakt.

De HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van 5 tot en met 9 maart 2014 in Amsterdam RAI. Meer informatie is te vinden via www.hiswa.nl, twitter: @HISWAamsterdamen Facebook: HiswaAmsterdam.

Facebook Comments "HISWA Amsterdam Boat Show"
                         my-ip