Iventa

Artikel - Iventa

HTML Generator Sample Page

www.iventa.nl,

zodat uw boot of schip veilig de winter doorkomt

Vocht Solutions werkt 30 dagen langer

Waar andere vochtabsorberende producten na 60 dagen zijn uitgewerkt, brengt www.Iventa.nl nu Vocht Solutions. Een product dat liefst 90 dagen lang haar werk doet. Www.Iventa.nl helpt u voortaan al uw onderhoudsproducten voor uw eenvoudig te bestellen via internet. Van het wassen, reinigen tot polijsten, teaken tot het uitvoeren van volledige oppervlakte behandelingen. Alles snel en eenvoudig te bestellen via internet.

Naast alle hoogwaardige kwaliteitsproducten van Meguairs en Maxwax beschikt Inventa over een aantal in eigen beheer ontwikkelde producten. Het vochtwerende Solutions is daar een interessant voorbeeld van, dat u zeker de komende winterperiode van past komt wanneer u uw boot opslaat in de winterstalling.

Vocht Solutions

Vocht Solutions is een vochtbestrijdingsmiddel voor alle mogelijke plaatsen waar men last heeft van vocht en van muffe geurtjes. Vocht Solutions is een milieu- en gebruiksvriendelijk product met een lange werking. Waar andere vochtabsorberende producten na maximaal 60 dagen zijn uitgewerkt, kan men met de Vocht Solutions van Inventa de hele winter overbruggen. Want dit product werkt ook na 90 dagen nog. En Vocht Solutions is zeer gebruiksvriendelijk . Men hangt of legt de luchtdichte verpakking in de boot of in andere vochtige ruimten en het product doet zijn absorberende werking.

Milieuvriendelijk

De poedervochtige inhoud verandert langzaam in een gel. De speciale Tyrek binnenzak voorkomt dat vocht uit de zak gaat lekken. Na gebruik kan de Solutions met het normale huisvuil worden afgevoerd. Naast muffe geurtjes voorkomt de Vocht Solutions o.a. roest, allergieën, ongedierte en schimmels. Maar belangrijk is, dat u na de winteropslag van uw boot, niet geconfronteerd wordt met hoge herstelkosten die ontstaan door vocht.

Poetspads voor binnenschepen.

Ook heeft Iventa een eigen product ontwikkeld voor het maken van poetspads. Deze worden vooral geleverd aan de binnenvaart. Bij gelegenheid van deze publicatie in BOTEN.Nl houdt Inventa een speciale actie. Iedereen die zich nu inschrijft naar aanleiding van dit artikel ontvangt een cadeaubon van € 5,00. Een mooie start voor een interessante kennismaking met de betaalbare kwaliteitsproducten van Iventa. Bezoek de website en u bent nog meer overtuigd.

Voor verdere informatie: www.iventa.nl E-mail: info@iventa.nl

Tel: 06-51063724.

Facebook Comments "Iventa"
                         my-ip