ud Huijzer, Topcraft en Tohatsu

Artikel - ud Huijzer, Topcraft en Tohatsu

HTML Generator Sample Page

Oud Huijzer, Topcraft en Tohatsu

Sterke merken vol noviteiten

Boat Import Holland is het bedrijf achter drie merknamen die zich stevig voorbereiden op een succesvol seizoen 2014.Twee Tenders, een nieuwe consoleboot en de introductie van de nieuwe 40- en 50PK Tohatsu outboards zijn veelbelovend.

Oud Huijzer

In een opkrabbelende markt hadden de 471 en 570 tender veel succes. Eerstgenoemde legt wat meer de nadruk op spektakel, de grotere 560 is een model met een outboard in een bun en een spannende vormgeving. Dat succes wordt uitgebreid met een 700 Tender. Zoals de naam al doet vermoeden in een lengte van 7 meter waardoor er in vergelijk met de 560 veel meer ruimte voorhanden is om er een echte loungeboot van te maken die nog steeds tot hoge snelheden in staat is. Met een 50PK onder de fraai vormgegeven kap vaart de nieuwe Oud Huijzer alsof er een dikke, maar minder efficiënte, inboard benzine in is geplaatst. De uitstraling is in ieder geval gelijk. De winst zit hem in een zuinige en verder doorontwikkelde outboard die ook nog eens eenvoudiger in het onderhoud is.

Voor dieselschippers is er ook goed nieuws. Er komt een Oud Huijzer Tender met een inboard diesel. Wanneer er veel vaaruren gemaakt worden een oplossing om een te hoge brandstofrekening te voorkomen. Afhankelijk van de gewenste snelheid en budget kun je kiezen voor een lichte of dikkere zelfontbrander die degelijk en betrouwbaar nog steeds tot aansprekende prestaties in staat is.

Topcraft

Bijna twee decennia brengt Topcraft een serie sportief varende en scherp geprijsde consoleboten op de markt. Zo’n 6000 stuks varen er inmiddels van rond. Niet allemaal dezelfde want de werf vernieuwd de modellen met grote regelmaat. Voor 2014 wordt de 435 Fun geïntroduceerd. Een vlot gelijnde boot waar met een 30PK aan de spiegel een hoop lol mee te beleven is. Een rondzit, zitje tegen de stuurconsole aan en een stuurbank voor twee maakt de 435 Fun geschikt voor 6 personen. Compleet met kussenset wordt de boot voor een scherpe prijs aangeboden. Voor € 3999.- koop je veel boot waarvan de bouwkwaliteit uitstekend is. Daarnaast zal Topcraft in 2014 ook nog een tender onthullen. We zijn benieuwd!

Tohatsu

Hoewel Tohatsu in Nederland al vele jaren verkrijgbaar is, heeft het altijd een beetje in de schaduw gestaan van de grote merken. Aan de kwaliteit ligt dat niet. Sterker nog, Tohatsu maakt ook motoren voor andere merken. Tot 30PK is er geen verschil tussen een Mercury en een Tohatsu, op de sticker op de kap na dan.

Wanneer je tegenwoordig minder geld uit wil geven aan een buitenboord, kun je kiezen voor een Chinese kloon. Kwalitatief zijn deze motoren echter niet te vergelijken met een A-merk. In de meeste gevallen kun je de Chinese aanwinst al snel werkeloos in de schuur zetten omdat zelfs het meest simpele slijtdeeltje niet voorhanden is.

Boat Import Holland heeft zich tot doel gesteld om Tohatsu de aandacht te geven die het merk verdient. Momenteel zijn de motoren tot 30PK en de bijbehorende onderdelen voorradig en direct leverbaar. Storingen, als die zich al voordoen, kunnen direct verholpen worden. Een zich snel uitbreidend dealernetwerk staat daar garant voor. Voor 2014 staat een spannende introductie op stapel. Boat Import Holland breidt de direct leverbare range uit tot 250PK met de nieuwe 40- en 50PK Tohatsu’s als eerste introductie. Moderne 3 cilinder blokken met brandstofinjectie. Niet alleen van binnen nieuw ontwikkeld maar ook het uiterlijk heeft een geslaagde face lift gekregen. Met een combinatie van strakke en ronde lijnen heeft de nieuwe kap veel weg van het achterschip van de Oud Huijzer Tenders. Toeval, of horen deze boten en motoren gewoon bij elkaar.

Voor meer informatie en dealeradressen:

www.boatimportholland.nl

info@boatimportholland.nl

Facebook Comments "ud Huijzer, Topcraft en Tohatsu"
                         my-ip