Elke booteigenaar wordt blij van OQUA

Artikel - Elke booteigenaar wordt blij van OQUA

De slimme oplossing voor houtreiniging en langdurige bescherming

Elke booteigenaar wordt blij van OQUA

Door Bert Heijnen

Wat mooi is, wil je ook mooi houden! Dus zoek je als booteigenaar naar de beste beschermingsmiddelen voor het teakhout van je boot. Maar extra belangrijk is ook een beschermingsmiddel te gebruiken, dat voorkomt dat vocht en vuil een schadelijke invloed hebben op de kwaliteit van het hout. OQUA uit Amsterdam biedt de oplossing. U bespaart op de kosten van onderhoud en het product geeft uw boot een duurzame en prachtige uitstraling. Of zoals Oqua zelf aangeeft: “Je krijgt hout, zoals hout bedoeld is”.

Onderhoud in twee stappen

Alvorens wij de boot gaan behandelen, is het zaak deze eerst te reinigen. Dat doen we met een speciale reinigingsvloeistof op waterbasis. Hiermee wordt het verweerde en vervuilde hout op eenvoudige wijze grondig schoon gemaakt en in nieuwe staat hersteld. Door de vloeistof op het hout te sprenkelen en vervolgens met een harde borstel te schrobben, wordt de boot snel gereinigd.

Stap 1: Teakdeksel behandeld met cleaner

Het beschermen van het hout

Stap twee is het beschermen van het hout. Met een kwast brengt men de OQUA impregneervloeistof aan op het hout. De vloeistof bevat een speciale grondstof, genaamd: Superprotect.

Deze grondstof is gemaakt op basis van nieuwste inzichten op het gebied van nanotechnologie. OQUA zorgt er voor dat het oppervlakte langdurig en onzichtbaar, water- en olieafstotend wordt, de groei van algen en schimmels voorkomt en vuil niet meer aan het hout hecht.

Verwijderen van vlekken

Ook brandstofvlekken, olievlekken, chips-, eet- en wijnvlekken zijn met een vochtig doekje te verwijderen. Het houten dek of tafel of blijven langdurig schoon. Daarnaast heeft OQUA een speciaal product ontwikkeld tegen veroudering en verwering van kappen en dekzeilen. Dat alles maakt dat elke booteigenaar blij wordt van OQUA.

Stap 2: teakdeksel geïmpregneerd

Het merk OQUA

Onder de merknaam OQUA worden een range aan reinigings- en beschermingsproducten op de markt gebracht. Speciaal voor het reinigen en beschermen van het houtwerk en het dek van pleziervaartuigen, heeft OQUA het product OQUA MARINE ontwikkeld. OQUA wordt geleverd door een Nederlandse onderneming, die in een eigen gespecialiseerd laboratorium, de bijzondere eigenschappen van Superprotect ontwikkelde. Naast het product OQUA MARINE zijn er ook producten voor oppervlaktebescherming voor huis (stenen terras/tegels) en tuin (houten terras, steigers, schutting, tuinmeubelen). Alle producten bieden een superieure reiniging en bescherming en een langdurige werking.

Ga voor uw bestelling direct naar www.oqua.nl.

Voor verdere informatie:

Styx Solutions BV, Herengracht 518, 1017 CC Amsterdam

www.oqua.nl info@oqua.nl

Facebook Comments "Elke booteigenaar wordt blij van OQUA"
                         my-ip