Nieuwe locatie, samenwerking met Oranjemarine

Artikel - Nieuwe locatie, samenwerking met Oranjemarine

grand XO Boats Nederland op een nieuwe locatie
Samenwerking met Oranjemarine

De Finse werf XO Boats is de snelst groeiende botenbouwer in Noord Europa. De Nederlandse import vormt daar geen uitzondering op. Na een succesvolle start met een showroom aan de Amsterdamse Cruquisweg en een viertal demoboten in de haven van de tegenovergelegen Harbour Club, is het moment aangebroken voor de volgende fase.

Oranje Marine
Om XO bootbezitters de beste technische service, onderhoud of overdekte en verwarmde winterstalling te bieden is XO Nederland een samenwerking aangegaan met Oranjemarine. Maar liefst 6000m2 beslaat de vestiging van deze watersportspecialist aan het Amsterdamse Noorzeekanaal. Oranje Marine beschikt over een hypermoderne 20 tons kolomkraan, een aansprekende showroom waar gebruikte en nieuwe boten geheel tot hun recht komen en een volledig ingerichte werkplaats om zowel diesel- als benzinemotoren de aandacht te geven die ze jaarlijks verdienen. Las- en polyesterwerkzaamheden vinden er ook plaats waarmee al het onderhoud en reparaties aan ieder type boot onder één dak plaatsvindt. Niet alleen particuliere bootbezitters, ook verschillende overheidsdiensten zoals politie en brandweer weten de weg naar Oranjemarine te vinden voor jaarlijks onderhoud, inbouw van accessoires of voor een plaats in de beveiligde winterstalling. Hier worden met een speciale heftruck boten tot 20 meter hoog op een bok gestald. Oranjemarine is exclusief partner van Brunswick, de grootste boten- en motorenbouwer ter wereld. Hiermee worden Mercury, Mercruiser en Cummins-VW motoren gedistribueerd. Daarnaast Oranjemarine dealer en servicepunt in alle A-merken outboard en dieselmotoren. Er is een goed gevuld magazijn waarmee alle onderdelen direct beschikbaar zijn.

Oranjemarine bestaat sinds 1984 en is begonnen als dochteronderneming van de Amsterdamse Oranjewerf. Sinds 1988 is de dagelijkse leiding in handen van eigenaar Rene Tjemkes, al van jongs af aan een enthousiast watersportliefhebber. Rene beschikt over een uitgebreide technische kennis en wordt door vele trouwe klanten ook wel de ‘motorendokter’ genoemd. Hij staat erom bekend technische storingen niet alleen op te sporen, maar ook te verhelpen. De goed geschoolde monteurs van Oranjemarine gaan jaarlijks op herhaling om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Dit technische team staat borg voor kwaliteit, vakmanschap en met een passie voor watersport zorgen zij ervoor dat iedere boot of motor van A tot Z is voorbereid op een probleemloos vaarseizoen.

XO Boats Nederland is met het aangaan van deze samenwerking niet over één nacht ijs gegaan. Na een lange zoektocht is er bewust gekozen voor een sterke partner die daadwerkelijk iets toevoegt. Oranjemarine geeft een belangrijke impuls aan met name de technische service. Dat de verkoop van de XO range hiervan zal profiteren is een logisch gevolg. De ligplaatsen bij de Harbour Club blijven gehandhaafd. Als één van de weinige aanbieders in dit segment is proefvaren met een XO geen enkel probleem. Zowel in de zomer als winterperiode liggen een 4-tal modellen paraat om iedere geïnteresseerde watersporter kennis te laten maken met de unieke eigenschappen van XO boten. Ook de exemplaren in de nieuwe showroom laten duidelijk zien waar XO voor staat. Strength, design en performance.

XO Boats Nederland
Toetsenbordweg 37
1033 MZ Amsterdam Noord
020 760 62 78
info@xoboats.nl
www.xoboats.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00u
Zaterdag 10.00 tot 14.00u

Facebook Comments "Nieuwe locatie, samenwerking met Oranjemarine"